April: Med piskeris

April: Med piskeris

Nå, men i denne måned skal piskerisene frem! Månedens benspænd er nemlig madlavning med piskeris, og et eller andet sted er det jo lidt sjovt, at jeg først har det benspænd nu. Jeg mener… altså… på grund af bloggens navn 🙂

Det er jo et benspænd, der spænder bredt, så jeg kan lave både forretter, hovedretter og desserter, der passer til denne måneds udfordring. I det salte køkken kan det for eksempel være omeletter såsom denne grønkålsomelet. Det kunne også være noget i stil med denne blomkålssoufflé. Er jeg ovre i mousser, så findes det både i det salte (tunmousse) og det søde køkken. Her har jeg tidligere lavet hvid chokolademousse, hindbærmousse og… ja, en del mousser i det hele taget. Den kan også indgå i en kage som i dette tilfælde med en chokoladekage. Og fromage er jo også oplagt – måske lidt i stil med denne grape-fromage?

Der er selvfølgelig også saucerne! Dem har jeg lavet en del af gennem tiden, så jeg er ikke sikker på, om jeg får lavet nogle nye i denne måned.

Og skal det være helt enkelt, så har jeg tidligere lavet æggeskyer. De er også ret oplagte at servere her til påske.

Nå, det var lidt om, hvad jeg tidligere har lavet – men hvad skal jeg så piske i denne måned? Har du nogle sjove – madlavningsrelaterede – ideer? 😉

Se hvilke retter jeg nåede i forbindelse med benspændet2 thoughts on “April: Med piskeris”

  • Jeg tænker på fluffy, skampiskede scrambeld eggs ala full english breakfeast, marengs af alle slags, flødeskumskager, hjemmelavet smør oooog naturligvis håndpisket bearnaise!

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *