Croque Madame, morgenmad, brunch, sennep, dijonsennep, creme fraiche, ost, skinke, toastbrød, smør, spejlæg, ægSå er det tid til at vise endnu et par af gemalens morgenmadseksperimenter. Den øverste servering er en Croque Madame. Han brugte fuldkornstoastbrød, så det både var sundere og smagte bedre (almindeligt toastbrød er så skingrende uinteressant), og fyldet bestod af stærk sennep, creme fraiche, revet ost, lidt smør og et par skiver skinke. Når toasten er lagt sammen, steges den på en pande, indtil den er gylden, og fyldet er flydende. Den serveres med et spejlæg på toppen – og en overskåret frisk tomat.

Det nederste billede viser en anden klassisk morgenmadstype – yoghurt med müsli. Her er det dog en luksusudgave, hvor vaniljeyoghurten er toppet med en hjemmelavet müsli lavet af havregryns- og rugflager samt mandler, der er ristet i rørsukker på en pande. Ved serveringen er der også drysset lidt hakket mørk chokolade på.

müsli, morgenmad, brunch, havregryn, rugflager, mandler, nødder, rørsukker