Wok med peberfrugter
Denne wok med peberfrugter og squash fik jeg ideen til, da jeg fandt nogle økologiske peberfrugter på tilbud tidligere på ugen. Jeg besluttede hurtigt, at de skulle steges, og pludselig slog det mig, at det er virkelig længe siden, jeg har brugt min wok. Og lavet asiatisk-inspireret mad i det hele taget. Så det var ret oplagt at finde wokken frem og snitte en masse grøntsager, der kunne få en hurtig tur.
Wok med peberfrugter
2 personer
2 røde peberfrugter
olie til stegning
1 mellemstort løg
½ lille squash
2 tsk grøn karrypasta
evt. 1 tsk knust koriander på glas
lidt chilipulver
½ dåse kokosmælk
1-2 spsk fiskesauce
salt og peber
Skær peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både. Hæld olie i wokken og varm den op. Svits løg, karrypasta og knust koriander i et par minutter, inden du tilsætter peberfrugter. Steg dem i nogle minutter. Skær squash i små stænger og hæld dem i wokken. Drys lidt chili over og steg videre, indtil peberfrugter og squash begynder at blive bløde. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i nogle minutter. Smag til med fiskesauce, salt og peber.
Servér din wok med peberfrugter sammen med kogte nudler.
Note: Wok med peberfrugter er en frisk og lækker vegetarret med tilpas stærkt pift af chili og karry. Det er den type vegetarret, hvor du dårligt opdager, at der ikke er kød i, fordi der er så megen smag fra grøntsager og krydderier.
Mere inspiration til wokretter? Så tjek de andre wokretter, jeg har lavet.