Vildtkød med pasta og friterede salvieblade

Vildtkød med pasta og friterede salvieblade

Jeg er stødt på flere italienske retter med vildt – primært hare – så jeg havde lyst til at eksperimentere med kombinationen af vildtkød og pasta i søndags. Her var det dog ikke hare men rådyr, som jeg brugte. Italienerne bruger også friterede salvieblade på flere retter, så det prøvede jeg også. Jeg har både set bladene med og uden dej, men jeg foretrækker nu det sidste. Jeg syntes, at disse tabte for megen smag ved at blive dyppet i dej inden friteringen.

Vildtkød med pasta og friterede salvieblade

3 personer

500 g vildtkød i tern
olivenolie
3 fed pressede hvidløg
1 løg, hakket
2 dl rødvin
2 gulerødder, skåret i mindre stykker
1 dåse tomater
salt og peber

Kødet brunes på panden i en sjat olivenolie. Tag kødet op og svits dernæst løg og hvidløg og tilsæt derefter kødet igen samt rødvin. Lad det koge op et øjeblik og tilsæt dernæst gulerødderne og tomaterne. Lad det simre en halv times tid under låg og smag til med salt og peber lige inden servering.

Note: Vildtkød med pasta er en anderledes men glimrende kombination, og denne fyldige ret passede perfekt til regnvejret for et par dage siden.16 thoughts on “Vildtkød med pasta og friterede salvieblade”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *