Karrykrydrede kyllingefrikadeller

I går var jeg meget flittig i køkkenet, for udover grød fik jeg også bagt rugbrød samt stegt kylling og kyllingefrikadeller. Opskriften på rugbrødet må følge i morgen, hvor jeg også vil blogge om, hvad jeg brugte det stegte kyllingekød til, men de her kyllingefrikadeller kan jeg lige nå, inden jeg smutter i seng. Jeg havde fundet hakket kyllingekød på tilbud, og det er længe siden, jeg har eksperimenteret med det, så jeg havde lyst til at smække nogle kyllingefrikadeller sammen, som kom i fryseren efter endt stegning. Nu er der lidt i baghånden den kommende tid, når madlavningen skal gå ekstra stærkt.

Kyllingefrikadeller
ca. 18 stk.
kyllingefrikadeller, kylling, frikadeller, hakket kylling, kyllingefars, karry
800 g hakket kyllingekød
2 tsk grøn karrypasta
1 æg
1 tsk salt
1 tsk stødt koriander
2 spsk rugmel

Alle ingredienser røres grundigt sammen til kyllingefrikadeller. Hæld lidt olie på en pande og steg frikadellerne i fedtstoffet.

Note: Karrypastaen spicer disse kyllingefrikadeller godt op, uden at de er stærke, og jeg kan godt lide, at smagen får et twist. De kan bestemt anbefales!



12 thoughts on “Karrykrydrede kyllingefrikadeller”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *