Ricottamuffins uden hvedemel

Ricottamuffins uden hvedemel

Ricottamuffins kan både høre til det søde og det salte køkken. Denne udgave hører til sidste kategori, for som jeg nævnte i mit januar-benspænd, så kan muffinforme bruges til andet end kage.

Jeg faldt over en supersimpel opskrift på ricottamuffins hos Hurry the Food Up. I den originale udgave var der en del fyld i form af grøntsager og krydderier, men jeg valgte at lave en meget enkel udgave, da jeg ville servbruge mine muffins til en lakseforret.

Ricottamuffins

6 stk.

250 g ricotta
2 æg
1 tsk tørret dild
salt og peber

Pisk æg og ricotta sammen. Rør fyldet i – i dette tilfælde dild – og smag til med salt og peber. Fordel massen i seks muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 grader i 20-25 minutter, indtil de er faste.

Lad dine ricottamuffins køle af, inden du serverer dem med tilbehør. Jeg valgte gravad laks og dilddressing.

Note: Milde faste ricottamuffins, der er sjove at bruge som en del af en forret. Jeg vil prøve at lave dem til sommer med fyld af med peberfrugter og stærkere krydderier. Så kan de for eksempel serveres sammen med tomatskiver og måske lidt parmaskinke.

ricottamuffins, muffins, æggemuffins, ostemuffins, ricotta, æg, dild


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.