Skinkemuffins med æg

Skinkemuffins med æg

Min første benspændsret i år bliver disse superenkle skinkemuffins med æg! De er faktisk så enkle, at du kun behøver to råvarer – nemlig parmaskinke og æg! Du kan principielt set godt bruge andre typer af skinke, men de vil sandsynligvis være tykkere skåret og kan derfor være sværere at arbejde med.

Jeg har valgt at lave disse skinkemuffins i papirmuffinforme. Du kan godt bage dem direkte i metalforme, hvis de smøres godt inden, men jeg ville være på den sikre side mht. at få dem op af metalformen igen. Og… så var det en god undskyldning for at bruge et par a fde papirforme, jeg har på lager 😉

Skinkemuffins

2 personer

2 skiver parmaskinke
2 æg
lidt salt og peber

Sæt ovnen på 175 grader.

Tag to papirmuffinforme. Sæt dem evt. i en metalmuffinform hvis muligt (så de lettere holder formen – de bør dog kunne stå alene). Tag en skive parmaskinke og fór muffinformen med den og vær obs på at dække hele overfladen i muffinformen. Slå et æg ud i midten af muffinformen. Gentag proceduren med den anden muffinform.

Bag dine skinkemuffins i 15-20 minutter afhængig af, hvor gennembagt du ønsker blommen.

Lad dem køle af et øjeblik, inden du drysser dem med salt og peber og serverer dem med lidt purløg eller ketchup – og hvad du nu ellers skal have til morgenmad.

Note: Enkle og lækre skinkemuffins. Kombinér dem gerne med lidt hvedebrød, eller spis dem sammen med stegte pølser eller baked beans.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.