Fetamuffins

Fetamuffins

Der blev bagt fetamuffins sidste weekend, hvor jeg ville lave nogle saftige madmuffins med feta og forårsløg. Og så var det naturligvis også en ret i anledning af ægge-benspændet.

Jeg var lidt spændt på resultatet, men jeg endte med nogle fine, milde og ikke mindst ret saftige fetamuffins.

Fetamuffins

4-5 stk.

2 æg
100 g fast feta
1 dl hvedemel
2-3 forårsløg, finthakkede
1 tsk salt
1 spsk rapsolie
evt. ekstra krydderier – for eksempel chiliflager eller basilikum

Pisk æggene sammen i en skål. Smuldr fetaen i små stykker og pisk det i æggemassen sammen med forårsløg, salt og rapsolie. Tilsæt eventuelt flere krydderier – for eksempel ½ dl friskhakkede basilikumblade – og ellers bare hvedemelet.

Pensl 4-5 metalmuffinforme med olie eller smør og fordel dejen i formene. Bag dine fetamuffins ved 180 grader i 15-20 minutter, indtil de er faste og letgyldne.

Lad dem køle af, inden du serverer dem som en del af en vegetarmenu eller som tilbehør til en grøntsagssuppe.

Note: Dejlige saftige madmuffins. Til dette formål var det helt fint, at de havde en meget mild smag, men til en anden gang vil jeg nok foretrække, at der kommer flere krydderier i.



2 thoughts on “Fetamuffins”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *