Hjemmelavet müsli med nødder, æbler og kanel

hjemmelavet müsli, havregryn, æble, kanel, ingefær, hasselnødder, nødder, rørsukkerJeg eksperimenterer med hjemmelavet müsli i disse dage, for det fik gemalen et abonnement på i julegave. Vi har lidt forskellig holdning til, hvad en god hjemmelavet müsli er, men eftersom det er ham, der primært skal spise den, må jeg jo hellere prøve at ramme hans smag.

Hjemmelavet müsli med nødder, æbler og kanel

3-4 dl grove havregryn
1½-2 spsk rørsukker
1 tsk kanel
½ tsk ingefærpulver
1½ dl tørrede æbletern
1½ dl hasselnødder
et lille knips salt

Hæld havregryn, rørsukker, kanel og ingefær på en tør pande og rist det ved mediumvarme i ca. ti minutter. Rør godt rundt undervejs. Tilsæt hasselnødder, æbletern og lidt salt og rist videre, indtil sukkeret er smeltet og/eller nødderne dufter dejligt.

Müslien skal køle helt af, inden den hældes i en lufttæt beholder.

Note: Jeg kan godt lide, at müslien både er lidt krydret og samtidig har lidt sødme uden dog at hvine af sukker. Der er samtidig masser at bide i, så det er en hjemmelavet müsli, der mætter godt.

En tanke om "Hjemmelavet müsli med nødder, æbler og kanel"

  1. Pingback: Hjemmelavet tropisk müsli - Piskeriset på eventyrPiskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *