Rejepizza med feta og koriander

Rejepizza med feta og koriander

Rejepizza er normalt ikke noget, jeg bestiller, når jeg er på pizzeria, men jeg fik lyst til at eksperimentere med konceptet. Det er jo netop derfor, at jeg har pizza-benspænd i denne måned!

Da rejer har en ret mild smag, besluttede jeg, at det var bedst at lave en hvid pizza – dvs. uden tomatsauce. Jeg valgte i stedet at smuldre feta ud over bunden samt drikke med lidt olivenolie, så jeg ikke risikerede, at pizzaen blev for tør.

Rejepizza med feta og koriander

1 stk.

en fjerdedel af denne pizzadej

Topping:
50 g blød feta
olivenolie
1-1½ dl små forkogte rejer
1 spsk citronsaft
lidt salt
1 spsk frisk koriander

Tø rejerne op (hvis de er frosne) og hæld væden fra. Vend dem i citronsaft og lidt salt og lad dem dryppe af.
Rul en klump dej ud på det meldryssede køkkenbord. Læg pizzabunden på en pizzaspade og smuldr fetaen ud over på bunden. Dryp lidt olivenolie på. Fordel rejerne ud over fetaen.

Bag din rejepizza ved høj varme på en lukket grill eller i ovnen ved 250 grader, indtil pizzakanten er gylden og sprød. Drys den med frisk koriander lige inden servering.

Note: Hvis du ikke kan lide koriander, så undlader du den selvfølgelig, men ellers giver den et frisk pift samt ekstra smag til pizzaen, og det kunne jeg godt lide. Denne rejepizza er ret simpel, men jeg synes, den fungerede godt – ikke mindst fordi rejerne også havde et lille touch af citron.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *