rejeomelet, omelet, rejer, løg, hvidløg, peberfrugter, spinat, æg, oreganoSelvom jeg har nået en del ting i dag, så er der stadig mange punkter på min dosmerseddel – argh! Nå, jeg kan forhåbentlig nå nogle af dem på tirsdag – i morgen skal vi nemlig spise hos det vennepar, vi går på restaurant med.

Rejeomelet med spinat
2 personer

1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
350 g frossen spinat
lidt olivenolie og smør
6 store æg
1 tsk oregano
salt og peber
300 g store rejer

Pil og hak løg og hvidløg fint sammen med peberfrugten. Svits det sammen med den optøede spinat på en pande med olivenolie og smør og rør ofte i det. Pisk æggene sammen med krydderierne og bland halvdelen af rejerne i æggemassen. Fordel grøntsagerne jævnt ud over pandens bund og hæld forsigtigt æggemassen over. Dæmp varmen og lad omeletten stivne ved svag varme. Drys resten af rejerne på ved serveringen.

Note: Fin som topersoners ret. Jeg serverede strimlet salat + avokadotern samt ravigotte-dressing (ravigotte-sauce blandet med creme fraiche) til. Retten kan også bruges til fire personer – brug så 400 g rejer og sørg for at lave mere tilbehør til – f.eks. en solid pastasalat.

rejeomelet, omelet, rejer, løg, hvidløg, peberfrugter, spinat, æg, oregano