rabarber-cosmopolitan, cosmopolitan, drink, rabarbersaft, Cointreau, vodkaPå sådan en lille-fredag er det oplagt at blogge en drink – så kan du jo altid nuppe en magen til i weekenden, hvor der efter sigende kommer solskin. Denne rabarber-cosmopolitan bør nydes på terrassen, og det gjorde vi i ferien en solrig aften.

Jeg mener, jeg hørte om grundideen til en rabarber-cosmopolitan i et nyhedsbrev fra Aarstiderne, hvor tricket med at blande rabarbersaft i drink-klassikeren tiltalte mig meget. I forvejen er jeg ret glad for den Barbie-drink, jeg fandt på sidste år, men denne her er nu heller ikke værst.

Til en rabarber-cosmopolitan skal du bruge hjemmelavet rabarbersaft, Cointreau, vodka, iskoldt vand, isterninger og lidt sølvpynt (kan købes i kagedekorationsbutikker). Hvor meget vand, du skal bruge, afhænger selvfølgelig af, hvor koncentreret saften er. Smag til med Cointreau og vodka, hæld isterninger i og drys lidt sølvpynt på. Tadaaa – så er der rabarber-cosmopolitan – en knaldflot og skøn drink!