Rabarber Gin & Tonic

Rabarber Gin & Tonic

Nu vil jeg prøve kræfter med en Rabarber Gin & Tonic. Jeg elsker rabarber, men g&t har indtil nu ikke sagt mig så meget, men det har jeg tænkt mig at ændre på. I første omgang har jeg købt et lille ‘begyndersæt’, som jeg faldt på Kulinarisk Sydfyn den anden dag, men det var nu en helt almindelig gin, der røg i denne drink. Den skal jeg nemlig også have udryddet, og jeg tænkte, at den hjemmelavede rabarbersaft godt kunne holde den billige gin i skak i denne drink.

Rabarber Gin & Tonic

– ½ dl koncentreret rabarbersaft
– ½ dl tonicvand
– 2-3 cl gin
– en håndfuld knuste isterninger
– sugerør
– pynt i form af tørret rabarber eller en kvist mynte

Rør rabarbersaft, tonic og gin sammen og hæld det i et glas med plads til 1½-2 dl væske. Hæld isterninger i din gin & tonic og pynt den med sugerør og tørret rabarber. Nyd den på terrassen, mens solen skinner.

Note: Hvad rabarbersaft ikke kan gøre af mirakler ved en gin & tonic… Denne rabarberudgave er med det samme blevet min favorit gin & tonic. Sommer og sødme med et frisk pift – lige noget for mig!.