Gin Sour

Gin Sour

Der var gin sour i weekenden, da jeg selvfølgelig udnytter månedens ægge-benspænd til at lave (et par) drinks!

Det er faktisk lidt pudsigt, at jeg ikke har lavet denne drink før, da jeg både elsker letsyrlige drinks, er vild med citron og altid har gin på lager. Jeg har i øvrigt også set udgaver af denne drink, hvor man bruger limesaft, hvilket giver den en lidt mere parfumeret og floral smag.

Gin Sour

2 drinks

10 cl dry gin
4 cl friskpresset citronsaft
2 cl lys sirup
3-4 cl æggehvide (husk noget af den ‘faste’ del af hviden)
isterninger
lidt Angostura Bitter

Hæld gin, citronsaft, sirup og æggehvide i en shaker sammen med en håndfuld isterninger. Ryst grundigt i 15-20 sekunder. Fyld isterninger i to lave glas og fordel drinken i dem. Dryp lidt Angostura Bitter over og servér med det samme.

Note: Gin Sour levede fuldt op til mine forventninger om en lækker og frisk drink. Du kan sagtens tilføre lidt mere sirup, hvis du vil dæmpe syrligheden lidt, men det er en smagssag. Jeg fik til gengæld ikke brugt så meget æggehvide, som jeg burde, så drinken havde ikke så meget skum, og derfor har jeg skruet lidt op for mængden i ovenstående opskrift.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *