Funky hotdogs

Funky hotdogs

I går lovede jeg jer nogle funky hotdogs, da jeg bragte opskriften på hjemmelavede hotdogbrød, så her er de to slags funky hotdogs, jeg har brugt mine hotdogbrød på indtil videre.

I den øverste flækkede jeg to hotdogbrød og smurte dem med en hjemmelavet karrymayonnaise, inden jeg puttede en økologisk wienerpølse i hver. Derefter fordelte jeg resten af karrymayonnaisen i de to hotdogs og toppede den med tynde skiver råsyltede fennikel (fennikelskiverne trak i hvidvinseddike i en times tid inden da), æbletern samt lidt timian.

Karrymayonnaise

til to hotdogs

2½-3 spsk god mayonnaise – jeg brugte Hellmann’s
1½ tsk af verdens bedste karry
lidt citronsaft
lidt salt

Rør mayonnaise og karry sammen og smag til med citronsaft og salt. Lad karrymayonnaisen trække i en times tid, inden du bruger den, så den kan nå at trække smag og farve.

De to næste funky hotdogs blev smurt med stærk dijonsennep, inden der kom en økologisk wienerpølse i hver. Derefter toppede jeg hver hotdog med ramsløgspesto, stegte champignons samt lidt fintstrimlede ramsløg.

De funky hotdogs vakte lykke hos gemalen, der udpegede den øverste som vinder. Den nederste var nu også ret god, og jeg syntes, det var sjovt at bruge pesto i en hotdog – det har jeg aldrig prøvet før.

Hvad er de mest funky hotdogs, du har prøvet?

funky hotdogs, hotdogs, hotdog, hotdogbrød, pølse, pesto, ramsløgspesto, ramsløg, sennep, svampe, fastfood


4 thoughts on “Funky hotdogs”

    • Hahaha! Jeg kan tydeligvis ikke tåle at drikke mælk på denne tid af døgnet! Fantastisk slåfejl 😀 😀

  • Hurra for Hottere – jeg er af både de klassiske og mere funky versioner… Haps! Karry -mayoen med VerdensBedste Karry lyder også for lækker!

    • Mange tak! Det er nemlig sjovt at eksperimentere med hottere – noget jeg gør alt for sjældent, så jeg må nok snart gøre det igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *