Skumfiduspizza

Skumfiduspizza

Jeg er nået til allersidste ret i pizza-benspændet, og det er naturligvis… en skumfiduspizza! For ja, det er jo lidt oplagt at lave en dessertpizza med skumfiduser, når nu jeg bager pizzaerne på grillen!

Og den overraskede faktisk positivt! Virkelig simpel servering, men den kombination holdt bare 100% Jeg må huske at slutte af med denne fremover, når jeg bager pizzaer.

Skumfiduspizza

1 stk.

en fjerdedel af denne pizzadej

Topping:
1 spsk smeltet smør
ca. 50 g mørk chokolade, hakket fint
1 håndfuld store, luftige skumfiduser

Rul en klump dej ud på det meldryssede køkkenbord. Læg pizzabunden på en pizzaspade og pensl smør på bunden. Fordel den finthakkede chokolade ud over bunden og top dem med skumfiduserne.

Bag pizzaen ved høj varme på en lukket grill eller i ovnen ved 250 grader i et par minutter, indtil chokoladen er smeltet, og skumfiduserne er gyldne. Spises med det samme.

Note: Absolut en skøn og enkel dessert, som både glæder børn og voksne. Du kan overveje at servere lidt frugt til, men jeg synes, at den er helt fin, som den er.



4 thoughts on “Skumfiduspizza”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.