Ostesnacks med spinat
Sidste weekend holdt vi rosésmagning for vores vinklub, og her serverede jeg en række mindre retter – blandt andet disse ostesnacks med spinat.
Jeg havde set en opskrift i et gammelt Spis Bedre-blad, som jeg tog udgangspunkt i men ændrede dog lidt på blandingsforholdene (for der skulle selvfølgelig ekstra ost i). Normalt bager jeg selv tortillas, men denne gang havde jeg dog købt en pakke af Irmas tortillas, og de fungerede ok.
Du kan forberede disse ostesnacks i god tid inden, at gæsterne kommer, hvis du samler dem, sætter dem i fadet og dækker det over, inden du sætter det i køleskabet. Så skal du blot tage fadet ud kort tid inden, at du sætter det i ovnen.
Ostesnacks med spinat
4-6 personer
ca. 240 g tortillas
200 g flødeost
150 g frossen spinat, optøet
200 g friskrevet cheddarost
1 tsk chiliflager
Rør den optøede spinat sammen med flødeosten og chilien. Smør det på dine tortillas og drys revet ost over. Rul dem sammen hver for sig og skær hver rulle i fire lige store stykker, som du sætter i et smurt, ovnfast fad. Bag dine ostesnacks ved 250 grader i ca. 10 minutter og servér dem lune.
Note: Disse ostesnacks var yderst populære hos vores gæster! Osterullerne forsvandt nærmest som dug for solen.
Det lyder virkelig lækkert, og synet er bare så indbydende 🙂
Jeg fik helt sikkert taget for få! Jeg troede, der ville være rester, men fadet var ryddet, da jeg vendte tilbage efter nogle få minutter i køkkenet 😀
Det tror jeg på!
Jeg havde helt sikkert også gået til den – de ser så lækre ud🤩💪🏻.
Næste gang må jeg lave dobbeltportion 😀 😀
Når du siger, at det fungerede ok, mener du så at hjemmelavede ville have været bedre, eller at til formålet behøves hjemmelavede ikke.
Generelt plejer jeg at undgå købe-tortillas, fordi hjemmebagte er så meget bedre, men dem fra Irma var udmærkede til dette formål.