Ostesnacks med spinat

Ostesnacks med spinat

Sidste weekend holdt vi rosésmagning for vores vinklub, og her serverede jeg en række mindre retter – blandt andet disse ostesnacks med spinat.

Jeg havde set en opskrift i et gammelt Spis Bedre-blad, som jeg tog udgangspunkt i men ændrede dog lidt på blandingsforholdene (for der skulle selvfølgelig ekstra ost i). Normalt bager jeg selv tortillas, men denne gang havde jeg dog købt en pakke af Irmas tortillas, og de fungerede ok.

Du kan forberede disse ostesnacks i god tid inden, at gæsterne kommer, hvis du samler dem, sætter dem i fadet og dækker det over, inden du sætter det i køleskabet. Så skal du blot tage fadet ud kort tid inden, at du sætter det i ovnen.

Ostesnacks med spinat

4-6 personer

ca. 240 g tortillas
200 g flødeost
150 g frossen spinat, optøet
200 g friskrevet cheddarost
1 tsk chiliflager

Rør den optøede spinat sammen med flødeosten og chilien. Smør det på dine tortillas og drys revet ost over. Rul dem sammen hver for sig og skær hver rulle i fire lige store stykker, som du sætter i et smurt, ovnfast fad. Bag dine ostesnacks ved 250 grader i ca. 10 minutter og servér dem lune.

Note: Disse ostesnacks var yderst populære hos vores gæster! Osterullerne forsvandt nærmest som dug for solen.



6 thoughts on “Ostesnacks med spinat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.