mortadellapizza, pizza, pølse, pistacienødder, ricotta, mozzarellaDet er ingen hemmelighed, at vi elsker at lave pizzaer på grillen, og vi har efterhånden prøvet en del forskellige udgaver. For nylig prøvede vi en ny udgave – nemlig en mortadellapizza, hvor vi kombinerede mortadella med ricotta, mozzarella og pistacienødder.

Til en mortadellapizza skal du bruge:
pizzadej
½ bøtte ricotta
1 mozzarellakugle
½ pakke mortadella
ca. ½ dl hakkede, usaltede pistacienødder
lidt salt

Når dejen er hævet, og grillen + pizzasten er klar til pizzabagning, ruller du en klump dej ud, så den er ca. 25 x 25 cm. Smør ricottaen ud over. Skær mozzarellaen i skiver og fordel den oven på, inden du topper den med mortadella. Drys pistacienødder ud over samt lidt salt og bag din mortadellapizza på grillen.

Note: En mild men også ret lækker pizzaudgave. Den vakte lykke på frokostbordet, så den skal helt sikkert laves igen.