Mælketoddy

Mælketoddy

Jeg er ellers ikke så meget til varm mælk, men jeg så på et tidspunkt en opskrift på Politiken af James Price, som jeg måtte prøve – og da en af vores venner havde sagt, at hun ville kigge forbi her til eftermiddag, måtte hun deltage i forsøget. Opskriften minder meget om den oprindelige, men målene på honning og cognac er anderledes.

Mælketoddy

1 person

2 dl mælk
2 tsk honning
2 spsk cognac
lille drys revet muskatnød
et skvæt danskvand

Rør honning og cognac godt sammen. Bring mælken op på kogepunktet og hæld det over blandingen. Drys muskatnød i og rør rundt og hæld danskvand i lige inden servering.

Note: Varmt, sødt og lækkert. Lige hvad jeg trængte til sådan en kold eftermiddag!



13 thoughts on “Mælketoddy”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.