Chokolademilkshake med eller uden likør

Chokolademilkshake med eller uden likør

Det er weekend, og så er det tid til forkælelse! Sådan tænkte jeg i hvert fald sidste weekend, da vi havde gæster. Her serverede jeg kleftiko til aftensmad – og chokolademilkshake til dessert! Forrige sommer lavede jeg en skøn jordbærmilkshake, og siden har jeg flere gange pønset på at lave en chokolademilkshake med chokoladelikør. Jeg brugte en fyldig mørk chokoladeis (dog uden peanuts), jeg havde lavet et par dage tidligere, men du også bruge en købeis, så længe det er en god, fyldig udgave – f.eks. fra Hansen Flødeis.

Chokolademilkshake

3 i alm. størrelse eller 2 ekstra store milkshakes

350 g mørk chokoladeis (dog uden peanuts)
3 dl mælk – jeg brugte minimælk
8 cl chokoladelikør

Pynt:
Flødeskum
chokoladekugler eller krymmel

Blend chokoladeis, mælk og chokoladelikør. Hæld din chokolademilkshake i et højt glas og pynt den med flødeskum, chokoladekugler og sugerør. Bon appetit!

Note: Det er en god fyldig chokolademilkshake, og den mætter temmelig godt. Jeg vil anbefale, at du laver den i almindelig størrelse – dvs. så ovenstående opskrift rækker til 3 personer – for ellers bliver du meget, meget mæt.

OBS – du kan selvfølgelig sagtens lave denne milkshake uden alkohol, hvis du vil servere den til folk, der ikke drikker alkohol. Den smager også fint uden.

 

chokolademilkshake, milkshake, chokolade, chokoladeis, mørk chokolade, is, mælk, chokoladelikør, flødeskum, fløde, dessert, drink, chokoladedrink, chokoladedrik


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *