Chaffler med spinat

Chaffler med spinat

Jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt så chaffler hos Madbanditten og blev ret fascineret af konceptet. Det er vafler – men uden hvedemel og til gengæld en del ost. Du kan lave dem i mange forskellige udgaver, og jeg lavede dem naturligvis i en grøn udgave i anledning af månedens grønne benspænd.

I denne version er der skruet op for spinaten og tilføjet peanuts, og så har jeg brugt to forskellige slag ost.

Chaffler

6 stk.

100 g cheddar
50 g hård aromatisk ost – for eksempel PrimaDonna eller Vesterhavsost
4 æg
½ dl peanuts
100 g spinat – frossen, der er optøet
salt

Blend ost og æg til en ensartet masse. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend det godt igennem. Varm et belgisk vaffeljern op og fordel derefter fire spsk dej ud over det. Luk det sammen og lad det bage i 4-6 minutter, indtil dine chaffler er letgyldne. Du kan bage dem i yderligere nogle minutter, så de bliver helt sprøde, men jeg kan godt lide, at at de er lidt bløde. Pil dem af vaffeljernet og fordel mere dej over vaffeljernet.

Du kan spise dine chaffler, som de er, men jeg serverede dem sammen med stegt kylling, pesto samt en blandet salat.

Note: Chaffler er lette at lave. Du kan selvfølgelig udskifte spinaten med andre ingredienser, men så vil bagetiden sandsynligvis variere lidt.

chaffler med spinat, vafler, spinat, ost, æg, nødder


1 thought on “Chaffler med spinat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.