Cannelloni med spinat og ricotta

Cannelloni med spinat og ricotta

Har du prøvet cannelloni med spinat og ricotta? De fyldte pastarør smager skønt, og selvom det tager lidt ekstra tid at tilberede dem, så er det det hele værd!

Cannelloni med spinat og ricotta

4 personer

8 pastarør
½ pose frossen spinat
salt, friskkværnet peber
revet muskatnød
grøntsagsbouillon
250 g ricottaost
1 frisk mozzarella
frisk revet parmesan
½ l tomatsauce

Spinaten varmes op i en gryde, til det lige netop er optøet. Hæld det i en sigte, så det kan dryppe godt af. Lad det stå lidt og tryk væsken ud gennem sigten. Hæld lidt olivenolie i en gryde og varm det op, kom spinaten tilbage i gryden og lade det stege lidt. Smag det til med salt, friskkværnet peber, revet muskatnød og lidt flydende grønsagsbouillon. Tag det fra varmen og lad det køle lidt af. Rør det sammen med ricotta og smag det til igen. Hæld ca. 1/3 tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad. Kom spinatblandingen i rørene med en kniv – vær opmærksom på, at det godt kan tage lidt tid. Læg dem tæt og pænt i fadet. Hæld resten af tomatsaucen over. Kom skiver af frisk mozzarella på og riv noget frisk parmesanost over. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 30 minutter – meget passende samtidig med kødet, hvis du som jeg laver ovenstående svinemørbrad til.

Note: Skønne saftige cannelloni med spinat og ricotta! De kan naturligvis også serveres med andre typer fyld såsom svampe, peberfrugter, squash osv.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *