Avocado Ranch Dressing

Avocado Ranch Dressing

Da jeg valgte månedens benspænd, havde jeg allerede blikket rettet mod det amerikanske køkken, hvor jeg havde fået øje på Avocado Ranch Dressing – en letsyrlig dressing baseret på avokado, kærnemælk, mayonnaise og forskellige krydderurter. Jeg har set en del forskellige versioner, men jeg besluttede mig for at tage udgangspunkt i en opskrift fra Spend with Pennies. Jeg valgte dog blandt andet at bruge frisk hvidløg, creme fraiche i stedet for kærnemælk, mindre mayonnaise samt udelade persille.

Avocado Ranch Dressing

2-3 personer

1 avokado
1 fed hvidløg
2 spsk frisk koriander
1 spsk frisk dild
½ tsk løgpulver
1 dl creme fraiche 18%
½ dl mayonnaise
saften fra ½ lime
salt og peber

Hæld avokadokødet ned i en blender sammen med hvidløg, koriander og dild. Blend det til en ensartet masse og blend så løgpulver, creme fraiche samt mayonnaise i. Smag til med limesaft, salt og peber.

Note: Avocado Ranch Dressing er en cremet og silkeblød dressing, der har en fin og delikat smag af avokado og friske krydderurter. Den er meget velegnet til grillmad – enten som sauce til selve kødet eller som dressing til salaten.2 thoughts on “Avocado Ranch Dressing”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *