Vesterbros Originale Burgerrestaurant

Vesterbros Originale Burgerrestaurant, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnI fredags var gemalen og jeg til Ølfestival sammen med et vennepar og derefter på Vesterbros Originale Burgerrestaurant. Det var en rigtig hyggelig og lærerig oplevelse at være på ølfestival, men det var ikke let at tage ordentlige billeder i den store og halvkaotiske hal, så der kommer ikke et blogindlæg om oplevelsen. Til gengæld vil jeg varmt anbefale dig at tage til arrangementet næste år, for her er rig mulighed for at smage på en masse spændende øl. Jeg fandt frem til flere spændende bryggerier, hvis øl jeg vil udforske nærmere den kommende tid.

Efter ølfestivalen tog vi som sagt på Vesterbros Originale Burgerrestaurant. Jeg har generelt hørt godt om stedet, som har et pænt udvalg af forskellige burgere så der også er noget til dem, der ikke kan lide oksekød eller foretrækker burgere uden kød.

Vesterbros Originale Burgerrestaurant, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnMit valg faldt på den spændende burger ved navn ‘Den populære’, som udover oksekødsbøf, salat, tomater, rødløg og mayonnaise også indeholdt chilimayo, dobbelt cheddar, hjemmesyltede agurker, frisk avokado og semitørrede tomater.

Burgerbollen var en rimelig klassisk bolle – men tilpas blød og saftig. Selve bøffen var dog ret ordinær – den var lidt tør og kunne godt bruge lidt salt og peber. I det hele taget syntes jeg ikke, at burgeren levede op til sit navn. De klassiske elementer dominerede for meget i forhold til de ingredienser, der skulle gøre burgeren spændende, og det var synd, for jeg havde forventet mere af burgeren. Hvis man skal have en spændende burger, vil jeg i stedet anbefale ‘Umami-burgeren’ hos Haché Gourmet Burgers.

Vesterbros Originale Burgerrestaurant, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnJeg valgte urtefritter – og var lidt spændt på, hvad det egentlig dækkede over. Jeg frygtede nok lidt, at det ville være friturestegte krydderurter (!), men det viste sig heldigvis at være pommes frites drysset med krydderier, hvilket gav fritterne en frisk og spændende smag. I det hele taget var fritterne og saucerne (vi valgte en tatarsauce og en aioli, som vi deltes om) rigtig gode. Fritterne var tilpas stegt og var både sprøde og saftige, mens saucernes smag var balancerede og virkede hverken for skarpe eller for fede i smagen.

Det var helt klart pommes frites + sauce, der var aftenens hit på Vesterbros Originale Burgerrestaurant. Burgeren var glimrende uden at være prangende, mens fritterne og saucerne hører til blandt de bedste, jeg har fået på en burgerbar. Alt i alt ender vi på fire stjerner. Vi fik en ok burgeroplevelse Vesterbros Originale Burgerrestaurant – men det var ikke en decideret wauw-oplevelse.2 thoughts on “Vesterbros Originale Burgerrestaurant”

    • Tak! Det er yderst sjældent, jeg går på burgerrestaurant, men dette var et udmærket sted. Det slår dog stadig ikke min yndling – Haché tæt på Nørreport 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *