Haché Gourmet Burgers

Haché Gourmet Burgers, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDet er ikke meget, jeg har nået at blogge i denne uge, men jeg har også været til spændende arrangementer hver eneste aften, så det er måske ikke så underligt.

I går skulle gemalen og jeg i Folketeatret, og jeg havde kigget lidt på, hvad der var af gode spisesteder i nærheden. Det blev dog gemalen, der endte med at finde aftenens spisested, da vi om torsdagen – lidt ved et tilfælde – passerede Haché Gourmet Burgers på vej til en anden middagsaftale. Der var mange besøgende den torsdag aften, så jeg besluttede mig for at bestille bord til om fredagen, og det viste sig at være et klogt valg. Da vi ankom fredag aften lidt i seks, blev der hurtigt fyldt med folk, og i løbet af den 1-1½ time, vi sad der, måtte tjenerne afvise adskillelige personer, som kom for at få plads.

Der er mange fristende burgere på menukortet, og der er både mulighed for at få en ekstra bøf i burgeren, vegetarburgere, burger med kylling eller en burger, hvor brødet er erstattet med salat. Der manglede sådan set bare en fiskeburger.

Jeg tøvede dog ikke, da jeg så beskrivelsen af stedets ‘Umami Burger’: lammebøf, trøffelpuré, parmesan, cheddar, semi-tørrede tomater, stegte svampe og miso-mayonnaise og hjertesalat serveret i sesambolle.

En rigtig lækker burger med saftigt, velsmagende kød og langt flere smagsnuancer, end jeg ellers har oplevet, når jeg har spist burger på cafeer og restauranter. Jeg var positivt overrasket over miso-mayonnaisen (for jeg bryder mig ikke om miso i andre ting), men jeg synes desværre, at trøffelpuréen gemte sig lidt blandt de andre råvarer. Bollen var hjemmebagt men rimelig anonym – de måtte godt have leget lidt mere med smagen. Omvendt var det dog godt, at den var så let og luftig, for det klædte burgeren og gjorde, at jeg også spiste ‘overdelen’ af burgerbollen. Den kan jeg ellers godt finde på at springe over, hvis brødet er uinteressant og/eller at burgeren er meget stor.

Haché Gourmet Burgers, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnPå dette spisested køber du en burger – og derefter vælger du, om du vil købe tilbehør til burgeren. Det kan jeg godt lide, for det er ikke altid, at jeg er sulten nok til – eller har lyst til – tilbehør,og her er der tilmed mulighed for at vælge imellem flere forskellige slags. Vi endte dog med de klassiske pommes frites. Gemalen tog en portion hvidløgsmayonnaise, mens jeg valgte en ret heftig mayonnaise med røget chili i. Den bed godt fra sig, og smagen mindede lidt om baconchips – kan anbefales. Vores pommes frites var sprøde, varme og ganske gode – tilpas saltede og saftige.

Det er sjældent, at jeg gider spise burgers på restaurant eller café, men her blev jeg meget positivt overrasket, og vi var begge enige om, at her kan vi godt finde på at spise igen. Det slog vores – ellers udmærkede – oplevelse på Halifax sidste år, og jeg fisker fem burgers stjerner op af hatten.

9 thoughts on “Haché Gourmet Burgers

  1. Din burger lyder spændende og meget anderledes end de fleste, man kan få ellers. Normalt vælger jeg ikke en burger, når vi er ude at spise, men denne her kunne jeg godt finde på at bestille 🙂

    • Det er heller ikke så tit, vi går på burgerbar – jeg foretrækker at lave dem selv – men denne her var nu virkelig god 🙂

  2. Jeg ELSKER også deres umami burger, og spiser den gerne med lidt ekstra trøffelmayo ( ja, ja…mayo kan man jo ikke rigtig få for meget af ;-)) Synes dog de burde gøre lidt mere ud af deres boller (som jeg ved er et præfabrikat…)

  3. Har spist der et par gange efterhånden og synes virkelig de laver en god, frisk og til tider anderledes burger. Virkelig god kvalitet og så er det egentlig ikke specielt dyrt. Kan klart anbefales (får også snart en anmeldelse fra Vi Spiser Ude).

  4. Pingback: Vesterbros Originale Burgerrestaurant | Piskeriset på eventyr

  5. Pingback: Cock’s & Cows | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *