Garden Restaurant & Vinbar

Garden Restaurant & Vinbar

I sidste uge havde en tidligere kollega inviteret mig på Garden Restaurant og Vinbar over for Kongens Have i København. Her er der et lille men spændende menukort, hvor man blandt andet kan få en treretters menu til 365 kr. Og det er en meget fornuftig pris, når nu vi taler om en restaurant i Indre By, der har fået ganske pæn omtale.

Vi havde en ny men meget sød tjener, og vi bad begge om et glas rødvin til hovedretten. Derfor blev vi også noget overraskede, da han serverede vinen øjeblikket inden, at forretten blev serveret. Vi valgte dog ikke at sende dem tilbage (og nød, at de var tilpas afkølede og ikke stuetemperatur. Her kunne man godt mærke, at vi var på en vinbar).

restaurant Garden, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Forretten bestod af en fyldig hummerbisque med jomfruhummerhaler, forårsløg, gulerødder og en meget stor filochip, der var drysset med ristede, hakkede hasselnødder. Den passede aldeles glimrende til det snigende efterårsvejr! Måske lidt til den salte side men ellers en dejlig suppe med masser af smag.

Til forretten fulgte der også lidt brød og smør. Det var dog desværre noget ret uinspirerende formbrød af en slags.

restaurant Garden, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Næste ret passede også ganske godt til det begyndende efterår. Her kom en tallerken med glaseret kalvespidsbryst med sesam, blomkålspuré, porre, brombær, svampesauce og sprøde og snørklede pastinakchips. Meget mørt og lækkert kød, der spillede godt sammen med tilbehøret. Mmm!

Desserten bestod af en mazarinkage med hvid chokoladecreme og æblekompot. Og indrømmer jeg gerne, at jeg var lidt skeptisk inden, for jeg er ikke særlig vild med mazarinkage, men dette var en meget fin fortolkning. Den havde lige den rette balance i forhold til sødme – også i forhold til æblerne – og det var en ganske god måde at slutte måltidet af på.

Som sagt havde vi en rigtig sød og charmerende tjener. Selvfølgelig ærgerligt at komme med vinen alt for tidligt, men ellers gjorde han det rigtig godt. Maden var lækker og meget i tråd med sæsonen. Der var måske ikke så meget spræl over retterne (selvom filochippen var meget iøjnefaldende), men det gjorde ikke noget, for det var solidt håndværk.

Jeg ender på fire stjerner med pil op til Garden Restaurant & Vinbar.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.