Nougatstykker

nougatstykker, konfekt, nougat, chokolade, hasselnødder, mørk chokolade3. december

Mange vil nok være enige i, at man ikke kan lave julekonfekt uden også at snige noget nougat med hist og her, men i opskriften på disse nougatstykker er nougat det bærende element. Det er en meget enkel men også meget lækker opskrift, og nougatstykker vil helt sikkert gøre lykke på julebordet.

Antal: 25-30 stk.

200 g nougat
50 g hasselnødder, grofthakkede
100-120 g mørk chokolade

Smelt nougaten og bland hasselnødderne i. Tag et lille fad og beklæd det med bagepapir. Hæld nougatmassen i fadet og sæt det køligt til næste dag. Skær nougaten i små firkanter, overtræk dine nougatstykker med smeltet chokolade og drys lidt krymmel eller lignende på.

Note: Nougatstykker er syndig lækker konfekt – og så enkel, at alle kan være med. Husk blot på at bruge chokolade og ikke overtræksknapper – chokoladen er med til at give et godt ‘knæk’, når du spiser konfekten – og så smager det i øvrigt også bedre og er sikkert fyldt med færre underlige ingredienser end overtræksknapperne.

Flere konfektopskrifter

18 tanker om "Nougatstykker"

  1. åhh guf – jeg elsker din julekalender – måske skulle jeg blogge om mit juleslik for jeg syjnes jo selv det er fabeltastisk og hvis nu andre også syntes det smagte så godt at de vill kopiere ville det jo være et hit.
    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *