Grillet broccoli

Grillet broccoli

Mange forbinder kød med grillaften, men grøntsager er også skønne at tilberede over gløderne, og derfor serverede jeg grillet broccoli i sidste uge, da vi havde grillen fremme. Og ja, det er selvfølgelig i forbindelse med mit grøn mad-benspænd, at jeg fik denne idé.

Du kan grille broccolien rå, men det er væsentlig lettere – og hurtigere – hvis du giver broccolistykkerne nogle minutter i kogende vand først.

Grillet broccoli med feta

ca. 3 personer

½ mellemstort broccolihoved
ca. 75 g feta
olivenolie
½-1 dl saltede peanuts, hakkede

Del broccolihovedet i mindre buketter og kog dem i ca. tre minutter. Lad dem dryppe af og put dem så på grillen. Hvis du har en grill med store mellemrum eller blot har lavet ret små buketter, så kan du vælge at bruge et støbejernsfad, som du kan lægge broccolien på. Grill dem, indtil de får farve.

Tag broccolien af grillen og vend dem med feta, olivenolie og saltede peanuts. Servér det med det samme.

Note: Jeg har ikke prøvet grillet broccoli før, men jeg er positivt overrasket og vil bestemt overveje at bruge det som tilbehør til fremtidige grillmiddage.



2 thoughts on “Grillet broccoli”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *