Efterårssalat med grønkål, jordskokker og valnødder

Jeg var forbi mine forældre den anden dag, og her fik jeg et par poser med gode, friske grøntsager med hjem. Det skulle naturligvis udnyttes, så jeg lavede en efterårssalat, som vi kombinerede med et par oksekødspølser fra Løgismose – salaten kan selvfølgelig også spises uden kødtilbehør.
Efterårssalat:
– finthakket grønkål
– jordskokker i små tern
– hakkede friske valnødder (de almindelige fra supermarkedet kan også bruges)
– kogt pasta
– æblecidereddike
– æblesirup
– lidt salt og peber
Det lyder bare superlækkert – og er sprængfyldt med vitaminer 🙂
Jep, det er en god, sprød salat – jeg er især glad for at bruge de helt friske jordskokker, der giver en god saftighed og struktur til salaten 🙂
Er ved at “læse op” i blogverden og kom lige forbi den her.
Den er hermed noteret, den ser lækker ud, og der er jo både jordskokker og grønkål derude i blæsten.
Nemlig, det er bare om at få brugt de gode sager, inden frosten gør kål (!) på dem 😉
TøHø 🙂
Begge dele kan nu fint overvintre selv i hård frost, hvilket er ret fedt.