Dark Moon cocktail

Dark Moon cocktail

Dark Moon cocktail er en lækker mørk vinterdrink, jeg faldt over, da jeg gennemgik en række gamle bogmærker på min computer her i weekenden. Jeg havde set den hos Bon Appétit og blev ret mystificeret, da jeg bemærkede, at en af ingredienserne var cola! Nu er jeg ikke særlig stor fan af cola i drinks, men kombinationen i denne cocktail var så anderledes, at jeg blev nødt til at prøve.

Jeg justerede på blandingsforholdene, så den ikke blev for sød, men ønsker du den endnu sødere, så tilføjer du blot lidt mere cola eller evt. lidt mere rom. Der indgår også fløde i den oprindelige opskrift, men det undlod jeg, da jeg syntes, der kom fint cremet skum, da cocktailen blev mixet (en del af det nåede dog at forsvinde, inden jeg fik fundet kameraet frem).

Dark Moon cocktail

1 drink

4 cl stærk kaffe
2 cl Kahlua
2 cl mørk rom
2 cl cola
isterninger

Hæld kaffe, Kahlua og rom i en shaker sammen med isterninger. Ryst godt. Læg en stor isterning i et lavt, bredt glas. Hæld først cola over og dernæst den kraftige blanding, du har shaket. Servér din Dark Moon cocktail med det samme.

Note: Denne cocktail har en fin balance mellem den mørke bitre kaffe og den søde rom og cola. Sidstnævnte giver både sødme og lidt cremet skum, hvilket jeg godt kunne lide. Jeg synes dog ikke, at drinken skal være alt for sød, så kaffen bliver overdøvet, men det er jo en smagssag.

dark moon cocktail, kaffe, cola, mørk rom, Kahlua


4 thoughts on “Dark Moon cocktail”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *