Spicy Orange cocktail

Spicy Orange cocktail

Nu er det jo næsten fredag, så hvad med en Spicy Orange cocktail? Jeg indrømmer gerne, at det var solskinnet i dag, der inspirerede mig til denne lækre krydrede drink.

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker krydret mad. Den skal ikke nødvendigvis være meget stærk, men jeg elsker mad og drikke med masser af smag i. Og det kan man roligt sige, at der er i sriracha.

Spicy Orange er tænkt som en vinterdrink, hvor den kan friske dig op på en kold januardag, men den vil også være skøn at servere sammen med mexicansk mad.

Spicy Orange

6 cl friskpresset appelsinsaft
2-3 cl whisky (ikke for røget)
½ tsk sriracha
isterninger

Hæld appelsinsaft, whisky og sriracha i en shaker sammen med en håndfuld isterninger. Ryst det godt og hæld drinken over i et glas sammen med et par af isterningerne. Pynt drinken – gerne med frisk chili, hvis du har. Det havde jeg desværre ikke på lager på grund af årstiden, så jeg brugte et par limeskiver i stedet.

Note: Spicy Orange er ret spicy! Den stærke chili går godt sammen med den søde appelsinsaft. Det er en mediumstærk drink. Du kan selvfølgelig gøre den stærkere ved at bruge mere chili, ligesom du kan bruge mindre chili, hvis du er bange for, at den bliver for stærk til dig.2 thoughts on “Spicy Orange cocktail”

  • Din spicy orange lyder skøn til mexicansk mad! Vi elsker lige som dig mad og drikke med masser af smag i. Chili med sød appelsinsaft er en fin idé, og din din spicy orange skal prøves her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *