Neongrøn drink med melonlikør

Neongrøn drink med melonlikør

I anledning af månedens benspænd sørger jeg naturligvis også for at lave en grøn drink – eller rettere neongrøn drink i dette tilfælde.

Jeg kunne ikke stå for Midori Sour Cocktail, da jeg faldt over den hos Liqour. Jeg valgte dog at skrue en lille smule ned for citrusfrugterne samt vodkaen i min udgave. Du kan faktisk overveje helt at undlade vodkaen, men smag dig gerne frem til, hvad du kan lide.

Neongrøn drink

1 drink

4 cl Midori melonlikør
1 cl vodka
2 cl limesaft
iskold letperlende danskvand eller vand
Isterninger

Hæld likør, vodka og limesaft i en shaker sammen med en håndfuld isterninger. Ryst den godt og hæld så drinken over i et glas. Hæld danskvand/vand i og slut af med nogle isterninger.

Note: Frisk og lækker sommerdrink. Selvom jeg skruede lidt ned for citrusfrugterne, så har den stadig en del syrlighed, så lad dig ikke narre, selvom den indeholder melonlikør!2 thoughts on “Neongrøn drink med melonlikør”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *