Citronkarameller

citronkarameller, karameller, konfekt, chokoladekarameller, konfekt, karameller, kondenseret mælk, smør, honning, rørsukker, citroner9. december

Som nævnt i går, så har jeg leget videre med karamelopskriften, hvor jeg delte en almindelig portion karamelmasse i to dele og tilsatte forskellig smag til de to halvdele. I går var det med chokolade, og i dag blev det så til citron. Til disse citronkarameller tager du blot samme fremgangsmåde som under chokoladekarameller og udelader chokoladen. Til gengæld tilsætter du en tsk fintrevet citronskal, inden massen afkøles. Derefter ruller du kugler af massen og vender i flormelis, så du får disse fine citronkarameller, der ligner snebolde.

Note: Jeg var bange for, at jeg ikke havde puttet nok citronskal i, da jeg lavede citronkarameller, men det viste sig, at der var en fin balance mellem karamelsmagen og den friske citron. Hvis du normalt synes, at smørkarameller kan blive lidt vamle, så prøv denne udgave – citronen tager lige toppen af den søde, fede smag.

Flere konfektopskrifter



13 thoughts on “Citronkarameller”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *