Tips til Danmarksferien

Tips til Danmarksferien

Går du og overvejer dine sommerplaner og har brug for tips til Danmarksferien?

Sidste forår lavede jeg en række rejseguides, da mange ville holde sommerferie i Danmark. I år er billedet det samme – men ikke kun fordi, det fortsat er usikkert at planlægge rejser til udlandet. Mange danskere fandt nemlig ud af sidste år, at Danmark har masser at byde på som ferieland.

Selvom jeg elsker at rejse til nye egne og blive klogere på andre kulturer, så har vi altid holdt mindst én ferie i Danmark hvert år og gerne se så mange afkroge som muligt. Jeg synes nemlig, at der findes så mange fantastiske steder i Danmark, og jeg bliver gang på gang overrasket og fascineret over nye smukke steder, vi finder frem til.

Her får du nogle tips til Danmarksferien i forskellige dele af Danmark. Det er ikke alle landsdele, jeg har besøgt de seneste ti år (eller i hvert fald set nok til, at det kunne føre til et selvstændigt indlæg), men jeg håber, at jeg kan tilføje et par guider mere i løbet af sommeren.

Tips til Danmarksferien

Rejsetips – Hovedstaden
Rejsetips – Roskilde
Rejsetips – Bornholm
Rejsetips – Sydjylland
Rejsetips – Midtjylland
Rejsetips – Aarhus
Rejsetips – Samsø
Rejsetips – Aalborg2 thoughts on “Tips til Danmarksferien”

  • Sikke en god idé at fortælle om spændende oplevelser i Danmark! Jeg har foreløbig kigget på din oversigt over Roskilde, og der er et væld af ting, jeg må kigge nærmere på. Tak 🙂
    Jeg kender Sct. Hans Have, Pipers Hus, Vikingeskibsmuseet og Sagafjord – din liste må med næste gang, vi skal til Roskilde 🙂

    • Rigtig god fornøjelse! Det fik mig også til at huske, at jeg lige skal rette en enkelt ting i opslaget – jeg nåede nemlig forbi vinbaren Prop sidste sommer, og den kan også anbefales 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *