Spraglede pandekager

Spraglede pandekager
spraglede pandekager, dessert, dessertpandekager, hvedemel, æg, krymmel, vanilje, flormelis

Jeg er godt i gang med månedens kagepynt-benspænd. Jeg tyvstartede faktisk i mandags, da jeg havde mini-fastelavnsboller med til kollegerne, og i dag blev det så tid til disse spraglede pandekager.

Det er ikke stor kogekunst, men det er sjovt at lege med, og så er det også en fin måde at pifte pandekagerne lidt op. Jeg tror helt bestemt, at det vil være et hit hos børnene (og os andre barnlige sjæle).

Spraglede pandekager

ca. 6 stk.

3 dl hvedemel
1 tsk vaniljepulver
½ dl flormelis
3 dl vand
2 æg
smør til stegning
krymmel i forskellige farver

Pisk ingredienserne sammen til en ensartet dej. Smelt smør på en pande og hæld lidt dej ud på panden. Mens overfladen af pandekagen stadig er fugtig, drysser du krymmel i festlige farver ud over den, så det klæber fast til pandekagen. Steg pandekagen på begge sider – dog kun kortvarigt på den spraglede side, da sukkerpynten ellers begynder at smelte.

Servér dine spraglede pandekager med is – eller hvad du nu har lyst til.

Note: Funky og festlige pandekager – kun fantasien og udvalget af krymmel sætter grænsen!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *