Efter morgenens træning fik jeg Ninjaen på besøg ved frokosttid, og vi spiste en omgang rester fra i går suppleret med en fin salat, som jeg vender tilbage til om lidt. I går lavede jeg som sagt pulled pork men på en anden måde end sidst. Jeg valgte at stikke lommer i kødet inden marinering og putte hvidløgsfed i – tror jeg brugte 7-8 fed – og så smurte jeg kødet ind i chipotle sauce og lod den ligge i en pose i køleskabet et døgns tid, inden den blev stegt ved 120 grader i 16-17 timer i et overdækket fad – i selskab med en pilsner. Jeg havde nok forventet, at kødet tog mere smag af hvidløg og chipotle, men der blev jeg noget skuffet, så næste gang vender jeg tilbage til barbequesacuen. Til gengæld passede rouillen godt til, da den så kunne sparke mere smag i kødet.

Salaten havde jeg fundet inspiration til i ‘Jamies Kogebog’, men justerede mængderne noget og udelod mynteblade og solsikkekerner.

Rødbede- og pæresalat
ca. tre personer

2 rødbeder, mellemstørrelse
1 pære, fast og ikke for moden
blød og mild feta
lidt citronolivenolie
lidt salt og peber

Skræl rødbederne og snit dem samt pæren i tændstiktynde stænger. Vend dem i citronolivenolien samt salt og peber og smuldr derefter fetaen ud over. Vend forsigtigt salatenen gang mere inden servering.

Ninjaen og jeg havde igen en aftale om at pløkke nogle zombier, og efter aftensmaden sluttede vi dagen af med at se Dawn of the Living Dead– og hold op hvor var den kedelig! Det er altså meget pudsigt at se ældre film, for dengang var action bestemt noget helt andet, end det er i dag…