Maple Casual Dining, restauranter i København

Det var held i uheld, at jeg for nylig endte på Maple Casual Dining, hvor jeg spiste med en af vennerne. Oprindeligt skulle vi have været på søsterrestauranten The Olive, som jeg havde fået anbefalet, men på grund af coronarestriktioner blev genåbningen udskudt. I stedet fik vi bord på Maple Casual Dining, og det fortrød vi heldigvis ikke.

Det er en hyggelig lille restaurant på Vesterbro i København, og vi blev budt velkommen af en meget charmerende og venlig tjener. Det var (desværre) en meget stille dag for restauranten, så vi havde stedet næsten for os selv.

Maple Casual Dining har et fint lille udvalg af retter. Man kan bestille stedets fireretters-menu, men vi ville hellere selv sammensætte menuen, da vi blev fristet af flere af retterne.

Jeg snuppede en portion Tuna Tostada, der er chilimarineret tun skåret i små stykker og serveret oven på tortillachips sammen med blandt andet avokado, koriander og aioli. En meget fin og delikat servering, som også var større end ventet. Det gjorde dog bestemt ikke noget, når det smagte så frisk og lækkert.

Maple Casual Dining, restauranter i København

Jeg havde egentlig tænkt mig at bestille en fiskeret, men så blev vi begge fristet af de krydrede spareribs, og det kom vi ikke til at fortryde. De var supermøre, snaskede og saftige, og så mættede de temmelig godt, eftersom mængden af kød var pænt stor. Der var tynde pommes frites, dip og en ‘rå’ coleslaw til, og selvom jeg mest er til lidt tykkere fritter, så var disse udmærkede.

Vi blev desværre så mætte af hovedretten, at der ikke var plads til dessert – de så ellers gode ud.

Maple Casual Dining overraskede positivt med den lækre mad og ikke mindst den gode og opmærksomme service. Det er et sted, jeg gerne besøger igen, og hvis søsterrestauranten The Olive er lige så god, så bør jeg også nå forbi der på et tidspunkt.

Jeg ender på fem stjerner.