monsterkugler, Halloween, Halloween-slik, trøfler, chokoladetrøfler, trøffelkugler, chokoladekuglerI går holdt vi Halloween-fest, og ligesom sidste år benyttede jeg lejligheden til at lave diverse fjollede og gyselige hapsere. Ovenstående er således romkugler, der er lavet på resterne af chokoladekagen og smørcremen fra dåbskagen, som jeg frøs ned tidligere på måneden. Romkuglerne er vendt i grøn Candy Melt og pyntet med et enkelt øje hver.

børnefingre, cocktailpølser, Halloween, Halloween-snackEn anden let hapser er disse børnefingre cocktailpølser, som blev stegt på en pande og lagt på et fad smurt med ketchup. Ved siden af stod et glas med små pinde, så folk selv kunne spidde en finger pølse og spise den.

lakridskys, lakridsspøgelser, spøgelseskys, marengskys, marengs, spøgelser, Halloween, Halloween-slikSidst men ikke mindst serverede jeg også disse små lakrids-spøgelser, som er marengskys tilsat lakridspulver. Opskriften er ganske enkel:

Lakrids-spøgelser

200 g lyst og fint rørsukker
2½ æggehvide
2-3 tsk lakridspulver

Æggehviderne piskes til en cremet masse, så den er luftig uden at være stiv. Tilsæt lidt sukker, pisk massen godt igennem, så sukkeret optages, og tilsæt mere sukker og fortsæt processen, indtil alt sukkeret er optaget i marengsmassen. Pisk lakridspulveret i massen til sidst. Put marengsmassen i en sprøjtepose og sæt toppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dine lakrids-spøgelser – afhængig af størrelse – ved 120 grader i 70-90 minutter.

Se også de søde spøgelser, som Min Kage lavede forleden – de er også ret nuttede med arme.