Fiske-landgangsbrød
Landgangsbrødet, som jeg serverede sidste weekend, var en så stor succes, at jeg fulgte op på det i denne uge med et fiske-landgangsbrød!
Konceptet er meget lig et traditionelt landgangsbrød, men ved et fiske-landgangsbrød består pålægget naturligvis af fisk og skaldyr.
Til et fiske-landgangsbrød – som eventuelt også kan laves i mindre udgave og bruges som forret – skal du bruge:
– ca. 20 cm godt, lyst brød, der flækkes
– store lækre grønlandske rejer vendt i friskpresset citronsaft
– lidt god mayonnaise
– lidt salt
– røget laks
– smør
– tunmousse
– dild
De første to tredjedele af brødet smøres med smør. På den forreste del lægger du et gavmildt lag rejer og topper det med lidt salt og mayonnaise. I midten af brødet lægger du laks, og på den bagerste del smører du et tykt lag tunmousse. Pynt dit fiske-landgangsbrød med frisk dild.