Ferskensuppe med kokosflager

Ferskensuppe med kokosflager

Senere i dag annoncerer jeg denne måneds benspænd (og der er noget at glæde sig til – det bliver sjovt!), men inden da vil jeg lige nå at vise den sidste af juli måneds påfund – en ferskensuppe med kokosflager. Den originale opskrift så jeg i ‘Grigos bær og frugter’, men jeg puttede lidt mere frugt i, undlod hindbær samt erstattede appelsinjuice med mangojuice og mandelflager med kokosflager. Resultatet blev en intens og ret sød dessert, som også vil begå sig godt med en kugle vanilleis til. Jeg vil anbefale dig at lave den med mindre sukker, end jeg gjorde, for jeg synes, at der kom meget sødme i forvejen fra fersknerne.

Ferskensuppe med kokosflager

4 personer

350 g modne ferskner
200 g rørsukker
1½ dl vand
2 dl mangojuice
kokosflager til at drysse på

Fjern stenene fra fersknerne og skær dem i mindre stykker. Hæld dem i en gryde med rørsukker, vand og mangojuice, og lad det koge i ca. 10 minutter. Blend det til en ensartet masse og lad det stå i køleskab, til det er iskoldt. Servér suppen med kokosflager samt evt. en kugle vaniljeis.4 thoughts on “Ferskensuppe med kokosflager”

  • Hej Piskeris. God idé med din nye blog.Hvordan har du lavet linket til din nye blog. Hilsen Helle

  • Hej MadsensMad/Helle – mange tak! Jeg går ind under 'Design' og vælger 'Tilføj Gadget'. Der har jeg valgt 'Billede', og her er det muligt at vælge et link, som billedet peger videre til 🙂

  • Uhmm, det ser nu meget godt ud! 🙂 Mon lide limesaft ville gøre sig i sådan en sag?
    Jeg kan godt forestille med det med en kugle god vaniljeis – jeg må virkelig se om jeg kan finde de kokosflager et eller andet sted….

    Mange hilsner
    Birthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *