Retour Steak Vesterbro

Retour Steak Vesterbro, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnI lørdags var jeg til ølsmagning hos Mikkeller sammen med en af mine venner, og efter den spændende oplevelse var det tid til aftensmad. Her faldt valget på Retour Steak Vesterbro, som har ry for at servere temmelig gode bøffer og en ret heftig bearnaise.

Menukortet er ikke særlig langt, og fokus er på steaks, så det var ret naturligt, at vi gik all in og valgte en af de steak-serveringer, som restauranten kunne byde på. Vi valgte begge en 350 g ribeye fra Uruguay, og den blev serveret med en gavmild portion pommes frites samt en fuldfed bearnaise med solid smørsmag. Vi tilkøbte også begge en grøn salat, som var vendt i en syrlig sennepsdressing

Kødet var utrolig saftigt, mørt og velsmagende – mmm! Den udskæring røg øjeblikkelig på min top fem over gode steak-oplevelser, og jeg fortrød bestemt ikke valget, selvom jeg ikke er vant til at spise så store portioner kød. Pommes frites var udmærkede og ikke for fedtede, men bearnaisen var temmelig tung og smagte meget af smør. Jeg havde gerne set, at den var lidt mere syrlig.

Jeg er som sagt ikke vant til at spise så store mængder kød, så denne portion var ret stor til mig. Af samme grund havde jeg ikke spist frokost tidligere på dagen, så det lykkedes mig faktisk at spise op, men så var der heller ikke plads til hverken forretter eller desserter.

Derfor – med mindre du har en rigtig god appetit, så lad være med at satse på, at du kan spise tre retter her.

Retour Steak Vesterbro har også et interessant udvalg af cocktails, men dem nåede vi desværre ikke at smage på. Det er til gengæld en god undskyldning for at vende tilbage til stedet en anden god gang, så det må jeg gøre!

Retour Steak Vesterbro er et godt valg, hvis du vil have en veltilberedt steak, og det er forhåbentlig ikke sidste gang, jeg spiser der. Jeg giver fem stjerner for den gode oplevelse.15 thoughts on “Retour Steak Vesterbro”

 • Åh, vi elsker også gode bøffer herhjemme. Har dog endnu ikke kastet os ud i nogle af de lidt mere fancy steder som stedet her pga. min problem med at tåle visse typer madvarer. Vil du fortælle, hvad din salat indeholdt?

  • Salaten var sådan set blot sprøde grønne salatblade, der var vendt i en syrlig dressing. Det var ret simpelt – men også fint med lidt frisk og syrligt tilbehør til den heftige sauce.

   • Okay tak for svar. Jeg kan desværre ikke tåle sure ting, så det er vist ikke noget for mig.Det var rart at vide, hvad den bestod af, hvis vi skulle overveje at spise der. Jeg ved ikke, om jeg kan spise sådan et stort stykke kød uden noget grønt til 😉

    • Det kan jeg godt forstå – jeg spiser meget sjældent et måltid mad, uden at der også er grøntsager til, så det var også vigtigt for mig, at der var bare antydningen af lidt grønt til maden 🙂

 • Sådan 350 g 😉 Men den har været god hvis du kunne spise helt op. Jeg synes det tit er betryggende når menukortet ikke er så stort – større garanti for et veltilberedt måltid med friske råvarer!

  • Jep! Jeg var stolt – spiser sjældent mere end 150 g kød til aftensmad – og tit mindre end det 🙂

 • Mmmm… Måske det er der vi skal hen i weekenden, for Lise elsker en god bøf og fritter og der er jeg ret så enig med hende 🙂
  Tak for tip med porcheret æg- det er simpelthen for smart!

  • Selv tak – håber du får eksperimenteret med det. Og rigtig god tur i det kjøvenhavnske 😀

  • Lige præcis – og det er meget sjældent, jeg får sådan en ret, så det var ekstra kræs 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *