Restaurant Namaste

Restaurant Namaste

I disse tider er det særlig vigtigt at støtte de lokale forhandlere og restauranter. Det brugte vi som særdeles god undskyldning for at bestille en masse take-away fra Restaurant Namaste i Roskilde. Nu har vi prøvet det flere gange, og jeg må sige, at jeg bliver gladere og gladere for hver gang. Og ja, denne gang bestilte vi mad nok til flere dage, så vi både kunne teste en bred vifte af retter… og ikke behøvede at lave aftensmad flere dage i træk, hæhæ!

restaurant namaste, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Roskilde

Vi havde bestilt et par forretter, vi kunne dele. Den meget farverige servering herover bestod af kongerejer, der var stegt i en krydret dej. Den kom med en (meget grøn) myntesauce til. De smagte udmærkede men var dog ikke så stærke, som de så ud.

Den anden forret bestod af løgringe stegt i en letkrydret dej (igen med myntesauce til). Løgene var fint møre, men jeg er nok mere til et sprødt og knasende dejlag.

restaurant namaste, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Roskilde

Der var en del retter fra Restaurant Namaste, der fristede, men vi endte med at bestille tre hovedretter (som sagt – det var til flere dage). Hovedretterne kom alle med ris til. Da jeg skulle bestille, kunne jeg ikke stå for Subzi chicken, der er kylling i karrysauce og med friske grøntsager i. Det var en ret lækker ret – masser af smag, og de friske grøntsager gav noget saftighed og sprødhed, som jeg satte stor pris på. Bedste ret af dem, vi prøvede.

restaurant namaste, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Roskilde

Jeg blev også nødt til at bestille saag lamb, som jeg har prøvet før og er ret glad for. Den er med lam, spinat og friske krydderier, og så er den lige lidt stærkere end de andre retter, vi bestilte denne dag.

restaurant namaste, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Roskilde

Vi bestilte også en omgang paneer butter masala. Det var hytteost tilberedt med smør i en cremet sauce – en slags vegetarisk alternativ til butter chicken. Den var desværre ret kedelig (for unuanceret og for meget tomatsmag) ligesom deres butter chicken, jeg heller ikke er vild med. Gemalen kunne dog godt lide den, og så kunne han meget passende koncentrere sig om den, mens jeg nød lammeretten.

Man (eller rettere jeg) kan ikke bestille indisk mad uden også at bestille naanbrød. Jeg elsker det simpelthen, og brødet fra Restaurant Namaste var da også lige, som det skulle være.

Take-away fra Restaurant Namaste var igen-igen en ganske god oplevelse, og vi kommer helt sikkert til at bestille derfra igen. Næste gang vil vi nok prøve et par af de retter, vi endnu ikke har testet, men jeg skal helt sikkert have Subzi chicken igen.



4 thoughts on “Restaurant Namaste”

  • åhh indisk 😀 er så godt..
    og så er jeg glad for at høre at andre end jeg bestiller til flere dage når det er – som single synes jeg leveringen er høj i forhold til 1 ret (og ofte er man nødt til det pga minimim-pris for at få leveret… 😀 😀
    denne ryger på min liste til når jeg er i området.

    • Det er fuldt forståeligt! Før corona bestilte vi take-away 2-3 gange om året, så det er ikke noget, vi plejer at gøre (måske også fordi vi typisk ville bestille sushi eller pizza, som ikke er så spændende dagen efter). Men nu hvor vi køber det oftere for at støtte restauranterne, så skal vi klart udnytte de steder, der for eksempel har simreretter. De er noget lettere at gemme 1-2 dage i køleskabet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.