Burgerkilden i Roskilde

burgerkilden, burgerbar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeFor nogle uger siden nåede gemalen og jeg endelig forbi Burgerkilden – og når jeg skriver endelig, så mener jeg det, for Burgerkilden har længe stået på min liste over spisesteder i Roskilde, jeg bør prøve. Jeg har flere gange hørt godt om stedet, så det var på tide at få prøvet det.

Alle burgerne kommer sammen med fritter og dip, og priserne var på niveau med København (129-139 kr), hvilket jeg syntes var en anelse dyrt. Men vi blev positivt overraskede, da tjeneren gjorde os opmærksomme på, at der også hørte drikkevarer med i prisen (enten en lille sodavand eller lille øl) – så var det faktisk et ganske udmærket tilbud.

burgerkilden, burgerbar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeJeg valgte en Roskilde Viking, som bestod af oksekød, røget bacon, cheddar, salat, tomater, syltede agurker, rødløg, mild chilimayonnaise samt salatmayonnaise. En glimrende burger, hvor især bøffen var god (rosa i midten og fin saftighed), der var godt med friske grøntsager og så var der en ok mængde mayo. Det havde dog ikke gjort noget, hvis burgeren havde været en anelse saftigere, men nu foretrækker jeg også snaskede burgere.

burgerkilden, burgerbar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeDer var som sagt også fritter til – jeg fik nogle almindelige, mens gemalen valgte den krydrede udgave. Han savnede salt på sine, mens mine var tilpas saltede. Til gengæld var de lidt melede i konsistensen og til den bløde side i det hele taget.

Jeg synes, at 139 kr for en burger, en portion fritter med dip samt drikkevarer er mere end rimeligt, og når burgeren tilmed er i den bedre halvdel af burgerskalaen, så kunne Burgerkilden godt være et bud på et sted, hvor jeg smuttede forbi, hvis jeg skulle have en to-go-burger i Roskilde.

Fire stjerner med pil op herfra.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *