Restaurant Camour

Restaurant Camour

Jeg var på Restaurant Camour i starten af måneden sammen med en flok tidligere kolleger. Restauranten ligger i Kødbyen og har et fint udvalg af små og mellemstore italienske retter.

Selvom menukortet ikke var voldsomt stort, så tog det alligevel lidt tid at vælge, for det var svært at vælge mellem de spændende retter (nåja, og så ævlede vi løs, men det er en anden sag!).

Der kom drinks på bordet, og så var vi klar til forretterne.

Jeg havde valgt en lillebitte sag bestående af knivmuslinger, cantaloup og pinjekerner. Jeg syntes, den lød spændende, og det er da også en smagskombination, jeg er stødt på før, men den fungerede glimrende.

Min hovedret var til gengæld en mere fyldig sag, for jeg kunne ikke stå for de bløde cannelloni med oksehale-ragout. De smeltede da også på tungen og smagte skønt! Jeg kunne godt have brugt en lille frisk salat til, men det er jo ikke helt sådan, at det italienske køkken er skruet sammen, og retten kunne sagtens spises uden.

restaurant camour, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse

Jeg var spændt på desserten, der var en fortolkning af den italienske klassiker tiramisu – men med pistacienødder! Det var en temmelig kompakt – og høj – dessert, der kom på bordet, og den mindede mere om en fyldig lagkage end om en klassisk tiramisu. Men den smagte aldeles fremragende og mættede selvfølgelig også temmelig godt.

Betjeningen var glimrende, og det var især pænt af tjenerne at lade os blive hængende efter maden, da de alligevel ikke skulle bruge bordet til andre kunder.

Jeg endte med at betale lidt over 400 kr for tre retter, en drink samt vand, hvilket jeg synes er ganske rimeligt.

Jeg ender med fire stjerner med en stor pil op til Restaurant Camour.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *