Restaurant Ãn No

Restaurant Ãn No

Da den vietnamesiske restaurant Ãn No åbnede i Roskilde, talte gemalen og jeg om, at det sted skulle vi helt sikkert prøve – ikke mindst fordi det ligger forholdsvis tæt på, hvor vi bor, og fordi de har take-away. Nu er det godt nok sjældent, at vi bestiller take-away (det kan tælles på én hånd om året), men det er jo altid rart at have gode alternativer i nærheden. At der så kom til at gå alt for lang tid, inden vi fik gjort noget ved det, er så en anden sag…

Ãn No har ligesom ca. 20 andre Roskilde-restauranter indgået et samarbejde med udbringningsservicen Wolt, og det lader umiddelbart til at være en god idé. Dels har det fået flere restauranter, der ikke i forvejen havde udbringning, til nu at tilbyde take-away, dels var alt så frisk, sprødt, varmt og – i tilfældet med limonaden heldigvis koldt – at vi ikke kunne have gjort det bedre selv.

Men ja, vi bestilte blandt andet hjemmelavet limonade, for den lød rigtig lækker, hvilket den også viste sig at være. Der var tilmed isterninger (som ikke havde nået at smelte synderligt), og limonaden passede selvfølgelig særdeles godt til maden.

Vi delte en forret, der bestod af sprødstegte wontons med svinekød og rejer, der var kombineret med chilimayo. Det er nogle af de bedste wontons, jeg nogensinde har fået – godt krydrede og passede fint sammen med dippen.

Vi delte også en banh mi (ja, jeg burde nok have pakket den ud, inden jeg tog billedet), for det er en af de mest populære retter fra det vietnamesiske køkken. Denne var med kylling, mayo, pickles, agurk, koriander, porre og chili. Og den var god! Hold da op. Supersprødt brød og med fyld, hvor der var skruet godt op for smag og saftighed. Den var helt perfekt!

restaurant Ãn No, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Roskilde

Sidst men ikke mindst delte vi en skål med risnudelsalat, der var kombineret med forårsruller og fiskesauce. En ganske glimrende servering, men forårsrullerne var lidt til den tørre side.

Ãn No levede heldigvis op til vores forventninger. Virkelig lækker mad og i et fornuftigt prisleje – forretten kostede 45 kr, mens en banh mi stod til 65 kr, og nudelsalaten til 95 kr. Det føltes lidt dekadent at bestille drikkevarer til, men limonaden var skøn, og det var jo fredag 😉

Konklusion – Ãn No er bestemt værd at prøve, hvis du er i Roskilde. Der er siddepladser i restauranten, men nu var det take-away vi prøvede i første omgang, og det kan de sagtens levere. 5 stjerner herfra!4 thoughts on “Restaurant Ãn No”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *