Magisk Blue Velvet Gin

Magisk Blue Velvet Gin

Jeg indrømmer blankt, at jeg er meget legesyg, så da jeg stødte på Blue Velvet Gin (se nederst i indlægget), da jeg var til ginsmagning med en kollega, så faldt jeg pladask for den sjove og velsmagende gin. Den skulle selvfølgelig også med i mit gin-benspænd.

Blue Velvet Gin er – som navnet antyder – blå, men den skifter farve til en flot lyslilla farve, når man hælder tonic i! Jaja, det er lidt af en gimmick gin, men den smager også dejligt, og derfor måtte jeg selvfølgelig købe en flaske med hjem.

Blue Velvet Gin produceres af Turmeon, der også står bag en bred vifte af vermouth, men de har som sagt også lanceret denne gin, der får den blå farve fra ærteblomster. Der indgår også violetblomster, kirsebærblomst, liljer, enebær og koriander. Smagen er ret floral – på grænsen til det parfumerede – og det er derfor en gin, der egner sig fortrinligt til solrige forårsdage og som velkomstdrink til sommerfester.

Hvilken tonic skal jeg bruge?
Jeg kan selvfølgelig ikke længere huske hvilken tonic, vi prøvede til ginsmagningen, men jeg mener, at det var en Imperial Tonic. Til ovenstående drink prøvede jeg dog to dele 1724 Tonic Water til én del Blue Velvet Gin, og det gav en ret blomsteragtig og lækker drink. Jeg blandede også en gin & tonic til gemalen, og her brugte jeg en Fever-Tree Elderflower Tonic (som man typisk anbefaler til florale ginner), og den var også ret lækker – lidt mere frisk og lidt mindre blomstret smag.

Put masser af isterninger i glasset og en hornviol eller to. Og nyd så din smukke gin & tonic i solen.

blue velvet gin


4 thoughts on “Magisk Blue Velvet Gin”

 • Det var da en fantastisk farve og spændende, at ginen indeholder ærteblomster, violetblomster, kirsebærblomst, liljer, enebær og koriander! Nu mangler vi bare at kunne invitere alle vennerne igen.

  • Ja! Og ellers smager den også glimrende alene på terrassen – men selvfølgelig sjovest at dele med folk, man holder af 🙂

 • Lyder godt og ser flot ud 🙂
  Du får da lidt gin indenbords i dette benspænd 🙂
  Pas på jer og smukt forår 🙂

  • Jeg kan heller ikke stå for farven <3
   Ja, det har været sjovt at prøve nogle forskellige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *