Jagger – burgerbar

Jagger, restaurant, burgerbar, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnTidligere på ugen lokkede jeg HomeMadeHeaven med på burgerbar – nærmere bestemt Jagger i den fileal, der ligger i Istedgade i København. Jeg har hørt ret blandet om Jagger, så jeg har tøvet med at besøge stedet, men nu skulle det som sagt være.

Jagger er blandt andet blevet markedsført som en bedre version af McD – dvs. her er tale om simple burgere til en fornuftig pris, og prisniveauet er da også noget lavere end hovedstadens gourmetburger-steder. Udvalget af burgere er da også ret smalt hos Jagger – til gengæld er der også mulighed for at købe hotdogs! Dem prøvede vi dog ikke, da vi udelukkende gik efter burgere.

Man kan selvfølgelig bestille en eller flere burgere – de koster mellem 50 og 75 kr stykket. Du kan dog også vælge at købe en menu, der består af en burger, pommes frites med dip samt en sodavand eller øl. Det tilbud kunne jeg ikke stå for, så jeg snuppede en cheeseburger, hvor jeg valgte lidt ekstra fyld i form af bacon samt tomat og salat. Dippen blev til en chipotle-mayo.

Jagger, restaurant, burgerbar, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København… og sådan så burgeren ud. Det er lidt svært at se på billedet, men den er mindre end de traditionelle gourmetburgere men dog også lidt større end en McD-burger.

Jagger steger bøfferne, så de er rosa indeni (hvis man vil have dem 100% gennemstegt, skal man sige til), og det er jeg fan af, for så er de saftigere og smager af mere. Rigtig godt. Bollen var en luftig og letsødlig sag og egnede sig fortrinlig til en lidt snasket cheeseburger. Og det er måske mit primære kritikpunkt – burgeren måtte godt have set lidt mere dressing, for jeg kan godt lidt snaskede burgere. Men ellers en aldeles glimrende burger.

Pommes frites er ret slanke hos Jagger, og de var udmærkede, uden at de dog skilte sig ud. Til gengæld var der skruet godt op for smagen i den chipotle-dip, jeg havde valgt til.

Burgerne hos Jagger er som sagt lidt mindre end hos gourmetburger-stederne. Jeg havde håbet på, at de var endnu mindre, så jeg også kunne have smagt en af deres milkshakes, men jeg var stopmæt, da jeg havde indtaget både burger og fritter. Det er muligt, jeg er en svagspiser – jeg dropper som regel overbollen, hvis jeg spiser hos burgerbarer, der har større burgere – men det var omvendt rigtig rart for en gangs skyld at kunne spise op hos en burgerbar.

Hvis du vil have en traditionel burger uden så mange dikkedarer, så er Jagger bestemt et godt bud. Det er gode, solide burgere til en virkelig fornuftig pris. Personligt kunne jeg godt tænke mig, at de udvidede menukortet med lidt flere varianter, men så man jo altid – som jeg – pimpe burgeren lidt op, når man bestiller.

5 burgere stjerner herfra til Jagger.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *