Tribeca Bites & Wine

Tribeca Bites & Wine, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

For et par uger siden satte jeg the artist formally known as Homemadeheaven (som desværre er stoppet med at blogge) i stævne på Tribeca Bites & Wine. Gemalen og jeg besøgte Tribeca Ugly Duck for et par år siden og havde en rigtig hyggelig aften med øl og pizza, så jeg tænkte, at tapas og vin på Tribeca Bites & Wine kunne være lige så godt.

Tribeca Bites & Wine har et fint lille udvalg af både kolde og varme serveringer. De kolde anretninger er forskellige slags brød med topping på, som står i nogle montrer, som du kan se, når du bestiller.

Jeg lagde ud med to kolde bites – henholdsvis et stykke surdejsbaguette med saltet torsk, rogn og friskost med dild samt et med kalvelår og syltede svampe. Begge var ganske glimrende, men især kalvelårsstykket ville have vundet lidt ekstra ved en hurtig opvarmning. Jeg kan sagtens forstå det smarte i, at stykkerne er smurt på forhånd og er klar til servering med det samme, men noget af smagen forsvinder, når brødet er nedkølet.

Jeg burde jo egentlig have valgt et glas vin (når nu stedet hedder Tribeca Bites & Wine), men jeg havde lyst til en gin & tonic og fik en glimrende letfrugtet sag, som passede godt til det varme vejr.

Så blev det tid til de lune serveringer. Her valgte jeg en portion kødboller i tomatragout samt gambasrejer i chili og hvidløg. Derudover tog jeg en kold bønnesalat med kikærter og urter, som jeg spiste som tilbehør.

Alle tre tapasretter var glimrende – især kødbollerne havde en fin krydring, og det passede fint med bønnesalaten til.

Jeg skulle selvfølgelig prøve en drink mere, og det blev til klassikeren Grasshopper, som jeg ikke har fået siden… studietiden tror jeg. Men den ville passe godt med det søde punktum – aka desserten. Jeg endte med at bestille deres chokoladedessert, som var en lille kraftig sag – nærmest som en forstørret petit four. God intens chokoladesmag og i en størrelse, hvor alle kan være med.

Tribeca Bites & Wine er bestemt et hyggeligt sted. Vi var der en lun sommeraften, så vi nød at kunne sidde i en krog med masser af bløde puder. Måske ikke så praktisk når vi skulle spise, men dejligt afslappende. Restaurantens lokaler så nu også ganske pæne ud.

Servicen var lidt svært at vurdere, da man selv bestiller i baren og tager bestik mm. med ud. Maden var som sagt ganske fin, selvom jeg savnede lidt mere smag i de kolde bites (især på grund af det kolde brød), og stedets drinks var helt sikkert et plus.

Jeg ender på fire stjerner til Tribeca Bites & Wine.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *