Fyldte snackpebre på grillen
Disse pudseløjerlige størrelser er såmænd bare fyldte snackpebre. De kom på grillen sammen med de honningglaserede revelsben i sidste uge. Jeg fortrød dog, at jeg dryssede revet ost over, da de kom til at se lidt sære ud – de er noget kønnere uden den revne ost, og den gør ikke noget særligt for smagen, så undlad den gerne. Så er det også lettere at se det prikkede fyld 🙂
De fyldte snackpebre er lette at lave og skal ikke have så lang tid på grillen, så de kan passende smides på kort tid inden, at kødet er stegt færdigt.
Fyldte snackpebre
5 personer
5 store snackpebre
500 g ricotta
1½-2 dl kogte sorte belugalinser (andre typer linser kan også bruges)
revet skal og saft fra ½ økocitron
2-3 fed hvidløg, pressede
½ håndfuld friske basilikumblade, hakkede
salt og peber
Skær toppen af hver snackpeber og skær dem derefter over på langs. Pil kernerne ud. Rør fyldet sammen – dvs. ricotta, linser, saft + skal fra citron, hvidløg samt basilikum. Smag til med salt og peber. Fordel fyldet i snackpebrene og smid dem på grillen ved indirekte varme. De fyldte snackpebre er klar, når pebrene er møre – pas på, at de ikke bliver sorte.
Note: Jeg synes, de fyldte snackpebre er ret funky at se på (især uden den revne ost), og så er de milde og lækre. Hvis du ønsker en kraftigere smag, skruer du selvfølgelig bare op på krydderifronten.