Frozen Negroni

Hvis du savner lidt variation her i sommervarmen og er blevet træt af frosé og Strawberry Daiquiry, så prøv en Frozen Negroni!
I modsætning til de to førstnævnte så er Frozen Negroni en ret frisk og bitter sommerdrink og kan til en vis grad sammenlignes med den meget populære Aperol Spritz. Jeg kiggede på lidt forskellige opskrifter på nettet og freestylede derefter i køkkenet.
Frozen Negroni
1 drink
3 cl Campari
3 cl sød vermouth
2 cl gin
1-1½ spsk sukkersirup (sirup kogt i 5-10 minutter på lige dele sukker og vand)
8 isterninger
saften fra ½ appelsin
en appelsinskive
en limeskive
danskvand
Rør Campari, vermouth, gin og sukkersirup sammen i en høj kande/beholder og sæt det i fryseren i en times tid. Tag beholderen ud og blend alkoholen med appelsinsaft og isterninger, så det bliver en slush ice-agtig masse. Smag til med danskvand og hæld din drink i et glas. Pynt med frugtskiver og servér med det samme.
Note: Frozen Negroni er en herlig frisk og bitter drink til de varme sommerdage. Du bestemmer selv, hvor kraftig du vil have den ved at smage den til med danskvand – og er den for bitter til dig, kan du evt. tilsætte lidt mere sukkersirup. Det er dog en drink, der skal have en vis bitterhed – så er du advaret.
Det lyder godt! Her hos os er en let og kold rosévin det allerbedste i heden 🙂
Det er nu også ret populært i vores familie. Jeg foretrækker dog en lidt mere bitter drik, når det er så varmt som nu 🙂